همونطور که بسیاری از شما دوستان عزیز می دانید، تحصیل در اکثر دانشگاه های کشور آلمان رایگان می باشد و دانشجویان تنها هزینه ثبت نام را به صورت سالیانه پرداخت می کنند. این بزرگترین دلیل محبوبیت این کشور برای دانشجویان خارجی است. برای تحصیل در دانشگاه های آلمان نیاز به مدرک زبان آلمانی دارید و اگر قصد دارید به زبان انگلیسی تحصیل کنید حداقل نمره آیلتس 6.5 لازم است. برای تحصیل در آلمان نیز باید ابتدا پذیرش تحصیلی گرفته و سپس برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام کنید که البته ممکن است به دلیل تعداد زیاد متقاضیان گرفتن وقت مصاحبه سفارت امری زمانبر باشد. ویزای تحصیلی آلمان به سه نوع مختلف تقسیم می شود، یک نوی ویزایی است که می توانید برای شرکت در دوره های زبان آلمانی بگیرید و بین سه ماه تا یک سال اعتبار دارد، نوع دوم ویزایی است که برای اپلای تحصیلی می گیرید، هنگامی که هنوز نامه تأیید از دانشگاه موردنظر خود نگرفته اید یا در جستجوی دانشگاه مناسب هستید و نوع سوم ویزای تحصیلی آلمان است که پس از پذیرش از یک دانشگاه آلمانی، می گیرید. پس از اخذ ویزای تحصیلی خانواده شما نیز می توانند برای گرفتن ویزای همراه اقدام کنند.

پس از پایان تحصیلتان در آلمان نیز می توانید ویزای جستجوی کار بگیرید که اعتبار آن بین 12 تا 18 ماه است.

اگر علاقه مند به تحصیل در این کشور می باشید، فرم مشاوره تحصیلی ما را پر کنید و ادامه کارها را به ما بسپارید.

 

 

 

You don't have permission to register